برای نخستینبار در سطح نظام سلامت؛ با رویکردی بلندمدت در راستای توسعه فردی سوپروایزرها
برگزاری اختتامیه دوره مدیر در نقش کوچ با گروه هدف سوپروایزرهای بیمارستانهای دانشگاه علوم پزشکی تهران
دوره سوپروایزر در نقش کوچ برای نخستینبار در سطح نظام سلامت و با رویکردی بلندمدت باهدف توسعه فردی سوپروایزرهای بیمارستانهای دانشگاه باتوجهبه نقش کلیدی آنها در رهبری و مدیریتی ایشان برگزار شد.
به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت توسعه مدیریت و برنامهریزی منابع، کادر پرستاری بهعنوان یکی از کلیدیترین سرمایههای انسانی دانشگاه و کل نظام سلامت هستند؛ بنابراین توجه و اهمیت به این گروه یکی از اولویتهای اصلی دانشگاه است.
کوچینگ بهعنوان یک رویکرد نوین در آموزش و یادگیری در کشورهای توسعهیافته بهسرعت در حال فراگیرشدن هستند؛ این روش بر اساس اصول فردمحوری و توانمندسازی یادگیرندگان بنا شده و به آنها کمک میکند تا با شناسایی نقاط قوت و ضعف خود، اهداف مشخصی را تعیین کرده و به آنها دست یابند.
مطالعات جهانی نشان دادهاند که کوچینگ میتواند به افزایش انگیزه، اعتمادبهنفس، خودآگاهی و ارتقا توانمندیهای یادگیرندگان منجر شود.
بنا بر همفکریهای معاونت توسعه مدیریت و برنامهریزی منابع و معاونت درمان، در خصوص برگزاری دورههای آموزشی متناسب با نیازهای سوپروایزر، با همکاری بیمارستانهای دانشگاه؛ این دوره برنامهریزی و برای دو گروه از سوپروایزرها در 4 ماژول 5 روزه به اجرا درآمد.
از اهداف این دوره میتوان به شناسایی توانمندیها و استفاده صحیح و مناسب از آنها، ایجاد فضای باز برای گفتگو، توسعه مهارتهای جدید، پشتیبانی از اهداف شخصی و حرفهای، تشویق به همکاری و تیمسازی، و ارتقا مهارتهای ارتباطی و شنیداری و ایجاد فرهنگ یادگیری است.
کوچینگ نهتنها برای توسعه فردی سوپروایزرها مؤثر است؛ بلکه بهعنوان یک استراتژی کلیدی برای موفقیت سازمانی نیز تلقی میشود.
توضیح اینکه این دوره برای گروه اول و دوم در آذر 1403 شروع شد و در بهمن 1403پایان یافت و 4 گروه بعدی در سال 1404 برنامه ریزی و توسط مدرسه بین المللی کوچینگ ویز خاورمیانه اجرا خواهد شد.
ارسال نظر